Кримінал

У Чернігові затримала неробу, який обікрав дачу

Поліція Чернігова хутко розшукала чоловіка, який проник у будинок одного з садових товариств і вкрав мотоблок. 10 квітня до Чернігівського відділу поліції звернулася чернігівка, яка виявила, що з часу її останнього візиту до будиночка в садовому товаристві зник мотоблок.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Хазяйка не була на дачі понад тиждень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліція встановила особу, яка поклала око на чуже майно. Виявилося, що це був 64-річний нероба з кримінальним шлейфом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові іноземець обікрав чотирьох продавчинь

Під час спілкування з поліцейськими чоловік зізнався, що до крадіжки він і справді причетний, розповів, де заховав крадене майно. Завдяки оперативним діям правоохоронців мотоблок вилучено та повернуто власнику. Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Такі дії караються позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Нагадаємо, якщо ви стали очевидцем квартирної/дачної крадіжки — мерщій набирайте «102». У жодному разі не заходьте до приміщення та не чіпайте нічого руками, інакше всі необхідні докази будуть «змазані» вашими відбитками.

Ще статті по темі

Back to top button