Кримінал

У Чернігові затримали 19-річного «закладчика» наркотиків

В Чернігові поліцейські затримали «закладчика» наркотиків

Оперативники підрозділу по боротьбі з наркозлочинністю карного розшуку поліції Чернігівщини спільно з поліцейськими Чернігівського райуправління викрили 19-річного місцевого мешканця, який розповсюджував психотропні речовини шляхом «закладок». Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Поліцейські провели затримання підозрюваного у роздрібному наркодилерстві якраз у момент, коли чоловік щойно отримав чергову партію забороненого «товару» в одному з поштових відділень Чернігова. Під час поверхневого огляду поліція виявила та вилучила у громадянина поліетиленові зіп-пакети з рослинною речовиною, схожою на канабіс.

Зловмисник пояснив поліцейським, що замовляв пакунки з психотропною речовиною в одному з месенджерів в Інтернеті. В подальшому здійснював порційне фасування «товару» та продавав його клієнтам шляхом «закладок».

Поліцейські провели також санкціонований обшук в оселі чернігівця, де виявили зіп-пакети з психотропною речовиною вагою понад кілограм, зіп-пакети з канабісом, вакууматор, засоби для фасування, пристрій для паління та ваги.

Вилучені речовини направлено на проведення експертних досліджень.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчий поліції, за процесуального керівництва Чернігівської окружної прокуратури, готує повідомлення затриманому про підозру за статтею 307 Кримінального кодексу України (збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button