Кримінал

У Чернігові затримали двох чоловіків, причетних до нападу на охоронця автокооперативу

25 лютого близько 11-ї вечора на лінію «102» зателефонував чернігівець і повідомив, що на вулиці Ціолковського на території гаражного автокооперативу на нього напали невідомі в масках та побили. До заявника негайно виїхав екіпаж патрульної поліції.

Прибувши за вказаною адресою, патрульні з’ясували, що постраждалий працює охоронцем в автокооперативі. Він саме обходив територію, коли на нього напали троє, вдаривши по голові.

Нападники були в балаклавах, тому обличчя охоронець не розгледів, лише частково запам’ятав їхній одяг. Орієнтування на нападників отримали всі патрульні екіпажі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розбійник відібрав у чоловіка телефон та гроші

22Під час огляду місця пригоди виявилося, що зникло кілька акумуляторних батарей для вантажного автомобіля, який стояв на території кооперативу. На місці, де знаходилися акумулятори, патрульні знайшли слід від дитячих санчат, тож правоохоронці припустили, що викрадене вивезли саме на санчатах. Ідучи по їх сліду, поліцейські за кілька десятків метрів помітили схованку, в якій знайшли дві великі акумуляторні батареї.

Приблизно за півтори години від моменту нападу на охоронця один з екіпажів під час патрулювання звернув увагу на легковика, який зупинився біля пункту прийому металобрухту. Зважаючи на інформацію про напад, поліцейські вирішили поспілкуватися з громадянами, що приїхали.11

Із машини вийшли двоє чоловіків. Побачивши поліцейських, вони почали хвилюватися та нервувати. Пояснити, навіщо так пізно приїхали до пункту прийому металобрухту, чоловіки не змогли. Патрульні вирішили оглянути автомобіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Відморожені»: в Чернігові серед ночі в лютий мороз роззули «Тойоту»

Під час огляду правоохоронці виявили акумуляторну батарею, гідравлічні кусачки та балаклаву. На запитання поліцейських про походження цих речей жоден із чоловіків відповіді не надав. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Ще статті по темі

Back to top button