Кримінал

У Чернігові затримали двох серійних злодіїв

Нещодавно чернігівські поліцейські затримали здох зловмисників, які обкрадали помешкання чернігівців. Один з них спеціалізувався на квартирних крадіжках, інший промишляв на дачних масивах.

Упродовж останнього місяця значно почастішали звернення громадян до поліції Чернігова зі скаргами на злодія, який з дачних будиночків викрадав гроші та мобільні телефони.
Співробітники кримінальної поліції а вийшли на слід імовірного злочинця.

Ним виявився 34-річний раніше судимий чернігівець, який у скоєному зізнався. Місцезнаходження викраденого майна встановлено, наразі вживаються заходи щодо його вилучення.

За всіма фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), що передбачає покарання аж до позбавлення волі на строк до трьох років.

Підозрюваний поміщений  у слідчий ізолятор.

Окрім цього, поліція викрила 31-річного чоловіка, який, пошкодивши вікно будинку в приватному секторі, заліз всередину та викрав електроінструменти і садовий інвентар. До цього чоловік також мав проблеми з законом – відбував покарання за крадіжки.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) – карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Наразі доведена його причетність до ще трьох таких злочинів. Він перевіряється на причетність до інших аналогічних злочинів на території міста Чернігова.
Триває досудове розслідування.

Джерело: Поліція Чернігівщини

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button