Кримінал

У Чернігові затримали «наркозакладників» із партією психотропів

Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю поліції Чернігівщини за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» затримали 27-річного місцевого мешканця та його спільницю з партією амфетаміну та MDMA («екстазі»). Пакунки з психотропними речовинами зловмисники отримали поштою та планували збути в роздріб шляхом «закладок» на території міста Чернігова.

Поліцейські провели затримання якраз у момент, коли чоловік та його співмешканка одержали чергову партію забороненого товару. Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Під час поверхневого огляду поліція виявила та вилучила в них пакунки з порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін і кристалоподібною речовиною, схожою на MDMA.
Під час огляду мобільного телефона чоловіка поліцейські виявили переписку, в якій наркодилер спілкується з «клієнтами» щодо розкладання схованих дрібних порцій психотропних речовин шляхом «закладок». Слідство встановило, що щомісячний прибуток наркоділків становив приблизно чверть мільйона гривень.

Удома у фігурантів було проведено санкціонований обшук. Під час цієї слідчої дії поліцейські вилучили зіп-пакети з нашаруванням білого порошку та блокнот із чорновими записами.
Речові докази спрямовано на проведення експертних досліджень.

Наразі слідчий Чернігівського райуправління поліції за процесуального керівництва Чернігівської окружної прокуратури розслідує кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України (збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.
Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button