Кримінал

Злодія затримали на гарячому в чернігівській бібліотеці

Прокурором Чернігівської місцевої прокуратури затверджено та скеровано обвинувальний акт відносно місцевого мешканця, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15 ч. 3 ст. 185 КК України (незакінчений замах на крадіжку, поєднану з проникнення у приміщення).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20-річний злодій проведе за ґратами три роки

Досудовим розслідуванням встановлено, що 14.01.2019 р. близько 03 год. 12 хв. обвинувачений, 1982 року народження, шляхом відгинання металевих решіток та розбиття віконного скла проник до приміщення комунального закладу «Чернігівська обласна бібліотека для дітей» Чернігівської обласної ради, розташованого по вул. Рокоссовського, буд. 22А в м. Чернігів, де, діючи умисно, повторно, з корисливих мотивів намагався таємно викрасти ноутбук марки «Lenovo», вартістю 4000 грн 00 коп. і комп’ютерну мишку, вартістю 71 грн 25 коп., що належить КЗ «Чернігівська обласна бібліотека для дітей». Там же на гарячому обвинуваченого було затримано, а згодом й обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За час досудового розслідування обвинувачений розкаявся у вчиненні кримінального правопорушення та співпрацював із слідством.

З огляду на його буремне минуле,  а саме те, що, починаючи з 2003 року, засуджувався 10 разів (останній раз у 2016 році – до 3 років 2 місяців позбавлення волі), йому за інкримінований злочин загрожує щонайменше чотири роки позбавлення волі.

Чернігівська місцева прокуратура

Ще статті по темі

Back to top button