Кримінал

У Чернігові затримали п’яного кермувальника з підробленими документами

Учора ввечері на вулиці Київській екіпаж патрульної поліції зупинив за порушення ПДР автомобіль Hyundai Elantra. Як з’ясувалося, за кермом перебував 21-річний чернігівець. Кермувальник надав інспекторам необхідні документи.

Про це повідомляє патрульна поліція Чернігова.

Під час перевірки з’ясувалося, що посвідчення водія має ознаки підробки — інформація не збігається з даними в Єдиній інформаційній системі Національної поліції. Сам громадянин раніше позбавлений права керування транспортним засобом і цей термін ще не збіг. На місце одразу викликали слідчо-оперативну групу.

Також під час спілкування з водієм поліцейські помітили у нього зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Він погодився пройти тест за допомогою приладу «Драгер». Результат — 0,6 проміле.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водія, що вчинив смертельну ДТП на Чернігівщині, залишили під вартою

Патрульні склали на водія кілька адмінпротоколів, а саме: за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права) та ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) КУпАП. У подальшому громадянин продовжив спілкуватися вже зі слідчим.
Загалом патрульні протягом ночі виявили чотирьох водіїв, які керували транспортними засобами з ознаками сп’яніння. За всіма фактами складені відповідні адмінматеріали.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button