Кримінал

У Чернігові затримали серійного квартирного злодія

Кримінальна поліція Чернігівського відділу поліції в результаті кропіткої роботи встановила та затримала серійного квартирного злодія, який спеціалізувався на крадіжках виключно з будинків приватного сектору.

З жовтня до поліції Чернігова почали находити заяви чернігівців про крадіжки з будинків у приватному секторі. За характером та способом проникнення всі злочини були дуже схожі між собою.

Ще однією особливістю зловмисника був принцип вибору об’єкту злочину — всі обікрадені ним будинки мали пластикові вікна. Працював лиходій серед білого дня, брав негабаритне але дороге: гроші, коштовності, телефони, планшети, ноутбуки, фотоапарати.

Після проведеного комплексу розшукових заходів оперативники вийшли на слід зловмисника. Підозрюваним виявився 31-річний неодноразово судимий житель Чернігова, який лише наприкінці літа звільнився з місць позбавлення волі. У підозрюваного в рюкзаку виявили та вилучили знаряддя злочину, призначення якого не викликало жодного сумніву у правоохоронців.

За всіма фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням у житло чи інше приміщення чи сховище), що передбачає ув’язнення від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button