Кримінал

У Чернігові затримали серійного квартирого злодія

У Чернігові оперативники кримінальної поліції встановили і затримали раніше судимого місцевого жителя, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні близько десятка крадіжок з помешкань чернігівців.

Протягом грудня минулого року та двох днів січня цього року по допомогу до поліції звернулося кілька жителів обласного центру. Громадяни у своїх заявах указали одну й ту ж схему, за якою діяв злодій. Зловмисник через пошкоджене вікно потрапляв усередину, викрадав з приватних будинків гроші, золоті вироби та інше цінне майно.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

У ході оперативно-розшукових заходів оперативники кримінальної поліції Чернігівського міського відділу поліції встановили, що до крадіжок причетний непрацюючий раніше судимий чернігівець. Він у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення. Вживаються заходи зі встановлення місцезнаходження викраденого майна та його вилучення.

Інформація про події внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) — карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button