Кримінал

У Чернігові затримали шахраїв, які видурили гроші у дідуся

7 травня близько дев’ятої ранку до поліції надійшла інформація, що на вулиці Рокоссовського невідомий чоловік під виглядом торгового представника заволодів чималою сумою грошей у гривнях та іноземній валюті, які належали 74-річному пенсіонеру. До заявника виїхав екіпаж патрульної поліції.

Прибувши за вказаною адресою, патрульні поспілкувалися з дідусем та його онукою. Охоронці порядку з’ясували прикмети невідомого, який приходив до пенсіонера, i те, що чоловiк був не сам, а також колір та номерний знак автомобіля, на якому невідомі поїхали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція розшукує фейкових банкірів, які зняли з картки чоловіка суму грошей

За допомогою системи спостереження «Безпечне місто» поліцейські змогли встановити найбільш підходящий за описом та номерним знаком транспортний засіб. На відео з камер було видно, що авто кружляло містом, потім виїхало за межі Чернігова, але майже одразу повернулося.

На проспекті Миру автомобіль, що збігався з орієнтуванням, зупинив один із патрульних екіпажів. У салоні позашляховика перебували двоє чоловіків. Один із них, неслов’янської зовнішності, був дуже схожим на особу, що приходила до пенсіонера. Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Ще статті по темі

Back to top button