Кримінал

У Чернігові зупинили мотоцикліста без документів 

Сьогодні вночі під час дії комендантської години екіпаж роти тактико-оперативного реагування патрульної поліції виявив на вулиці Софії Русової мотоцикл Honda GLR.

Водій проігнорував світловий і звуковий сигнали про зупинку та намагався втекти, проте за короткий час був змушений зупинитися.

Поліцейські з’ясували, що за кермом мотоцикла перебував 32-річний громадянин. Також водій позбавлений права керування транспортними засобами за керування в стані сп’яніння і термін позбавлення ще не збіг.

Про це повідомляють у патрульній поліції Чернігівської області.

Від самого початку спілкування з кермувальником інспектори помітили у нього явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин погодився пройти тест за допомогою приладу Драгер. Результат — 2,13 проміле.

Патрульні склали на чоловіка кілька адмінматеріалів, а саме: за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права), ч. 2 ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння, вчинене повторно протягом року) та ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку) КУпАП.

Протягом доби, що минула, патрульні поліцейські виявили трьох водіїв з ознаками сп’яніння, які керували транспортними засобами.

Ще статті по темі

Back to top button