Кримінал

У Чернігові зупинили порушника комендантської години без прав

Сьогодні вночі під час дії комендантської години на вулиці Доценка екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Fiat Linea. Окрім водія, в салоні перебував пасажир.

Як з’ясувалося, керував авто 30-річний громадянин. Під час перевірки інформації про водія виявилося, що громадянин позбавлений права керування транспортними засобами, і термін позбавлення ще не збіг. Тобто чоловік не мав права сідати за кермо.

Про це повідомляє патрульна поліція Чернігівської області.

Також під час спілкування з кермувальником інспектори помітили у нього явні зовнішні ознаки наркотичного сп’яніння, проте громадянин категорично відмовився від проходження огляду у встановленому законом порядку.

А ще виявилося, що саме пасажир є власником Fiat. За його словами, він попросив знайомого, щоб той відвіз його додому. Про те, що товариш позбавлений права керування, чоловік також знав, але вирішив на це не зважати.

Патрульні склали кілька адмінматеріалів. На водія: за ч. 2 ст. 130 (Керування в стані наркотичного сп’яніння, вчинене повторно) та ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права, вчинене повторно) КУпАП.

На власника автомобіля склали матеріал за ч. 2 ст. 126 (Передача керування особі, яка не має такого права) КУпАП.
Протягом ночі патрульні виявили шістьох водіїв, які з ознаками сп’яніння керували транспортними засобами.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button