Кримінал

У двох чернігівців знайшли наркотики (Фото)

Під час перевірки інформації, що в одному з дворів на вулиці Івана Мазепи збирається молодь та вживає наркотичні засоби, патрульні поліцейські виявили громадян з речовинами, схожими на наркотичні.

Так, екіпаж роти тактико-оперативного реагування патрульної поліції звернув увагу на громадянина, який, помітивши поліцейське авто, заметушився та став квапливо йти у протилежному напрямку. Охоронці порядку вирішили поспілкуватися з чоловіком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крадій з Чернігівщини переховувався від правоохоронців у Київській області

З’ясувалося, що громадянину 23 роки. Хлопець помітно нервував. Відповідно до ст. 34 Закону України «Про Національну поліцію» поліцейські провели поверхневу перевірку, в результаті якої виявили в кишені молодика 3 поліетиленових пакетики з речовиною рослинного походження.

За деякий час біля сусіднього будинку патрульні виявили ще двох громадян. Одому з них, як з’ясувалося, 17 років. Неповнолітній ніс пакунок з висушеними рослинами, схожими на коноплі. У іншого, 30-річного, виявили пакетик з білою порошкоподібною речовиною.

В усіх випадках на місці працювала слідчо-оперативна група, а у випадку з неповнолітнім, ще й співробітник ювенальної поліції.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button