Кримінал

У фальсифікаторів алкоголю та тютюну вилучено майна на 4 мільйони (Фото)

Протягом поточного року була отримана інформація про збут на території Чернігівської області фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів у значних обсягах.

Ця інформація стала підставою для початку досудового розслідування та застосування всіх наявних можливостей для документування злочину і встановлення його організаторів.

Про це повідомляє головне управління ДФС у Чернігівській області.

Із метою конспірації ділки використовували інтернет та служби доставки, а місця виготовлення та зберігання фальсифікату розмістили в приватних будинках на території Житомирської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині вилучено 1 900 літрів фальсифікованих алкогольних напоїв

10 вересня 2018 року під час проведення обшуків було вилучено 105 тисяч пачок контрафактних цигарок в асортименті (без марок або з підробними марками акцизного податку), 150 літрів лікеро-горілчаних виробів, 133 тисячі гривень готівкою, обладнання для виготовлення, розливу та пакування алкогольних напоїв, етикетки з нанесеними логотипами відомих торгівельних марок та іншу фурнітуру. Загальна вартість вилученого перевищує 4 млн грн.

Наразі тривають слідчі дії, спрямовані на притягнення до відповідальності всіх осіб, задіяних у незаконних оборудках.

У зв’язку з виявленими фактами ГУ ДФС у Чернігівській області звертається із застереженням до всіх, хто продає або купує таку продукцію. Будуючи свій бізнес, співпрацюйте тільки з доброчесними підприємцями. Це забезпечить не лише надходження податків до бюджету для вирішення соціальних проблем громад, а й захистить споживачів цієї продукції від небезпечних ризиків.

Ще статті по темі

Back to top button