Кримінал

У Козельці під час п’янки побилися чоловіки

До Козелецького відділу поліції 29 вересня із заявою звернувся житель селища Козелець та повідомив, що двоє невідомих побили та підрізали ножем його знайомого.

Про це ЧЕline повідомило власне джерело.

Виїздом слідчо-оперативної групи було встановлено, що 32-річний заявник святкував свій день народження на лавці біля будинку по вулиці Соборності в селищі Козелець, розпиваючи разом із своїм знайомим спиртні напої.

До них підійшов незнайомий чоловік, із яким у його знайомого виникла сварка, під час якої невідомий дістав ніж і почав погрожувати.

У ході сварки заявник помітив, що його товариш лежить на землі й одразу зателефонував до Козелецької центральної районної лікарні та поліції, а в цей час невідомий зник із місця події.

Особисто чоловік не бачив, як невідомий наносив удари ножем чи рукою, крові на одягу й тілі потерпілого не було. До приймального відділення Козелецької центральної районної лікарні особи з ножовими пораненнями не доставлялись. На місці події слідів речовини бурого кольору не виявлено. Встановити очевидців події та місце знаходження потерпілого неможливо.

За даним фактом працівниками поліції проводиться перевірка.

Ще статті по темі

Back to top button