Кримінал

У лісах Ніжина ексгібіціоніст «полює» на увагу жінок

На околиці Ніжина на жіночу увагу вже другий рік поспіль «полює» ексгібіціоніст. Жінки з острахом йдуть до своїх дачних кооперативів, що розташовані за містом (у бік села Хвилівка).

За останній місяць до редакції місцевого видання надійшло понад 10 повідомлень про неспокійну ситуацію в лісовому масиві поблизу Ніжина.

За словами очевидців, серед яких більшість становлять жінки, чоловік демонструє свої статеві органи. До декого підходить на досить близьку відстань. Була інформація й про те, що чоловік застосовує силу.

З відповідними скаргами ніжинці телефонують до поліції. Після чергової скарги від мешканки міста Валентини редакція сайту «Нежатин» звернулась по інформацію до поліції щодо таких випадків.

У відомстві повідомили, що останній виклик, пов’язаний із ексгібіціоністом, був 1 липня. На місце події до лісового масиву виїжджав наряд поліції, проте підозрілого чоловіка не було виявлено. Жінка, яка викликала поліцію, описуючи потенційного ексгібіціоніста, зазначала, що на вигляд йому 40 років.

Журналісти видання вирішили поспілкуватися з власниками дач. У розмові вони зауважили, що дійсно розмови про таку особу з ймовірними психічними відхиленнями тривають. Дачники остерігаються зустрічі з ексгібіціоністом і поодинці додому не повертаються. Хто залишається на нічліг — замикають хвіртки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жертви довіри: захистіть своїх дітей від педофілів

У поліції радять при зустрічі з ексгібіціоністом по змогу фіксувати особу. І робити виклик до поліції оперативно, з місця події.

«Переважна більшість фактів ексгібіціонізму показує, що це люди, які займаються цим не через нудьгу, а через те, що мають психічні розлади. У всіх випадках, коли затримували таких порушників громадського порядку, вони мали саме психічні захворювання. Не було тих, хто робив це з мотивів хуліганства. Якщо ви особисто опинитесь у такій ситуації, неодмінно телефонуйте до поліції – 102. Поліція в таких випадках, затримавши порушника громадського порядку, займається не лише покаранням, але й сприяє у наданні медичної допомоги», – зазначають у Ніжинському відділку поліції.

Джерело: Нежатин

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button