Кримінал

У Мені чоловік напав із ножем на двох жінок: одна померла

Корюківські поліцейські оперативно виявили та затримали мешканця Мени, який завдав ножових поранень двом сусідкам. В подальшому одна з них від отриманих ран померла.

Вчора ввечері до поліції надійшло повідомлення про те, що в місті Мена місцевий мешканець з ножем напав на двох жінок. На місце події одразу виїхала група реагування поліції, слідчо-оперативна група та керівництво Корюківського райвідділу поліції.

Правоохоронці встановили, що 47-річний мешканець Мени забіг до господарства своїх сусідів та ножем завдав поранень жінці та її донці. Від отриманих поранень старша жінка померла. Біля скоєння злочину підозрюваний втік та зачинився в своєму будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знепритомнів і втратив 10 тисяч доларів: загадкова історія в Козельці

В ході оперативних заходів поліція затримала підозрюваного в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. В оселі зловмисника провели невідкладний обшук. Поліція вилучила знаряддя злочину та зібрала доказову базу причетності громадянина до нападу на потерпілих.

Слідчий відкрив провадження за частиною 1 статті 115 та частиною 2 пункту 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним ув’язненням.

Тривають слідчі дії.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button