Кримінал

У Менській громаді браконьєр наловив риби на 180 тисяч гривень

16 листопада Чернігівським рибоохоронним патрулем в ході спільного рибоохоронного рейду з представниками Сектору водної поліції ГУНП у Чернігівській області на водоймах Корюківського району викрито грубе порушення Правил рибальства.

На озері поблизу с. Максаки Менської громади житель с. Ліски ловив рибу за допомогою 3 од. заборонених знарядь лову — сіткок зяберних (одностінних). В протизаконний спосіб порушник добув 17 кг риби: карась сріблястий – 41 екз., щука – 31 екз., плітка – 3 екз. та окунь – 1 екз. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 180 183 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині директорка підприємства купила неіснуючий комбайн за 350 тисяч гривень

На місце інциденту була викликана слідчо-оперативна група ГУНП у Чернігівській області. Нацполіцією відомості про вчинені правопорушення внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань.

На порушника складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи будуть направлені до Менського районного суду для винесення рішення про притягнення винної особи до відповідальності. Водні біоресурси та заборонені знаряддя лову вилучено.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

Ще статті по темі

Back to top button