Кримінал

У Ніжині біля однієї зі шкіл міста функціонував підпільний «магазин» наркотиків

22 лютого працівниками карного розшуку Ніжинської поліції затримано групу осіб, які незаконно збували наркотичні засоби на території м. Ніжина.

Після отримання оперативної інформації про те, що у місті збувають особливо небезпечні наркотичні засоби, амфетамін та метадон, працівниками поліції розпочато кримінальне провадження та організовано проведення ряду слідчих та розшукових дій. Через деякий час вдалося встановити осіб, які в одній з орендованих квартир міста влаштували справжній підпільний «магазин», де продавали заздалегідь розфасовані наркотики. Правоохоронців вразив цинізм наркозбувальників, адже свій бізнес вони розгорнули біля однієї зі шкіл міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кордоні Альфа знайшла наркотики в кишені джинсів українця

22 лютого після чергового збуту наркотичного засобу метадону працівниками поліції затримано 36-річного мешканця м. Ніжина. Чоловік, сам того не підозрюючи, вивів правоохоронців на свою спільницю, якій віддав гроші від продажу наркотика. Після цього прийнято рішення затримати і співучасницю наркоділка. Того ж вечора, під час проведення ряду санкціонованих обшуків затримано 54-річну жінку, яка виконувала ключову роль у злочинному ланцюзі збуту наркотиків у місті. Як підтвердження – у неї вилучена значна сума готівки та непродані партії наркотичних засобів: метадону, амфетаміну, опію ацетильованого.

На даний час «компаньйони» затримані у порядку ст. 208 КПК України та перебувають у ізоляторі тимчасового тримання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині правоохоронці затримали чоловіка, що збував наркотики

За даним фактом ведеться досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 307 КК України (збут особливо небезпечних наркотичних засобів, вчинений за попередньою змовою групою осіб), за що підозрюваним загрожує від шести до десяти років позбавлення волі.

Джерело: «Нежатин»

Ще статті по темі

Back to top button