Кримінал

У Ніжині чоловік порізав ножем свою співмешканку

Співробітники Ніжинського районного управління поліції затримали чоловіка, який в ході раптової сварки поранив ножем свою співмешканку. Потерпілу госпіталізовано до лікарні, а зловмисника поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Про це повідомляє Поліція Ніжинського району.

31 березня до Ніжинського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що 51-річний мешканець Ніжина поранив ножем жінку.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Поліцейські встановили, що під час спільного вживання алкогольних напоїв між парою виник конфлікт, в ході якого чоловік завдав ножового поранення своїй співмешканці. Жінку з травмами було госпіталізовано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В перший день нерестової заборони браконьєр з Чернігівщини наловив сітками риби на понад 50 тисяч гривень

Зловмисник надав правдиві свідчення. З місця події поліція вилучила знаряддя злочину та інші речові докази.

Підозрюваного поліцейські затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Ніжинської окружної прокуратури повідомив затриманому про підозру за частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button