Кримінал

У Ніжині поліцейські повідомили про підозру наркоторгівцю

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку Ніжинського райуправління поліції затримали 22-річного місцевого мешканця, який підозрюється у розповсюдженні психотропних речовин шляхом «закладок» по Ніжину.

Про це повідомляють у поліції Ніжинського району.

У ході проведення досудового розслідування поліцейські встановили, що ніжинець займався збутом заборонених речовин. Він замовляв пакунки з психотропною речовиною в Інтернеті, а в подальшому здійснював порційне фасування «товару» та продавав його клієнтам шляхом «закладок».

В ході проведення слідчих дій поліцейські вилучили поліетиленовий пакет з кристалоподібною речовиною, що схожа на солі «Альфа-PVP».

Вилучене було направлено на проведення експертних досліджень.

Слідчий поліції вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

19 січня ніжинські поліцейські під процесуальним керівництвом Ніжинської окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button