Кримінал

У Ніжині поліцейські затримали чоловіка за підозрою у вчиненні крадіжок з магазинів

Оперативники Ніжинського райвідділу поліції затримали підозрюваного у скоєнні декількох крадіжок. Раніше судимий місцевий мешканець проникав до крамниць і викрадав гроші, продукти та алкогольні напої.

Поліцейські встановили причетність зловмисника до обкрадання щонайменше двох магазинів. Підозрюваний діяв за однаковою схемою: приходив затемна, зламував вхідні двері та проникав до крамниць, звідки виносив гроші з каси, продукти, цигарки та алкоголь.

Всі місця подій оглядала слідчо-оперативна група. Оперативники кримінальної поліції провели низку розшукових заходів, першочергову увагу звернувши на осіб, які в минулому вже несли відповідальність за майнові злочини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині директор одного з підприємств заволодів майже 400 тисячами гривень природоохоронного фонду

Дуже скоро правоохоронці встановили особу ймовірного крадія – раніше судимого непрацюючого ніжинця. Наразі вже доведено його причетність до скоєння двох крадіжок з магазинів.

Підозрюваний затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчий поліції розпочав кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану). Покарання згідно з нею — від п’яти до восьми років позбавлення волі).

Поліція перевіряє зловмисника на причетність до аналогічних злочинів у місті та Ніжинському районі. Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button