Кримінал

У Ніжині поліцейські затримали підозрюваного у пограбуванні жінки

Оперативники Ніжинського районного управління поліції встановили та розшукали зловмисника, який на центральній площі міста відібрав у жінки сумку з грошима та документами. Причетного до грабежу затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Повідомлення про скоєний у Ніжині грабіж надійшло до поліції зранку 21 серпня. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Ніжинського райуправління поліції та оперативники відділу кримінальної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині невідомі нарубали дерев на понад мільйон гривень (Фото)

Потерпіла пояснила поліцейським, що вона йшла на роботу, коли на центральній площі Ніжина до неї раптово підійшов незнайомець. Зловмисник вихопив з рук жінки сумку, дістав з неї гаманець з документами та грошима, після чого втік.

Поліцейські опитали свідків і очевидців злочину та провели низку розшукових заходів, в ході яких встановили та затримали грабіжника. Ним виявився 37-річний місцевий мешканець. 

Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі райуправління поліції під процесуальним керівництвом Ніжинської окружної прокуратури розслідують кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж, вчинений в умовах воєнного стану). Зловмиснику загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button