Кримінал

У Ніжині посадовець привласнив 120 тисяч гривень бюджетних коштів

За процесуального керівництва прокурорів Ніжинської окружної прокуратури направлено до суду обвинувальний акт стосовно директора малого приватного підприємства за фактами  службового підроблення та заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем за     ч. 1 ст. 366, ч. 2 ст. 191 КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відкат за ремонт стадіону: мера на Чернігівщині судитимуть

За даними слідства, посадовець заволодів бюджетними коштами у сумі понад 120 тисяч гривень, що були виділені з бюджету Ніжинської міської ради на виконання робіт із капітального ремонту елементів благоустрою із встановленням архітектурно-паркової композиції із сонячними панелями в      м. Ніжині. До довідок про вартість виконаних будівельних робіт та акту вартості устаткування, які є офіційними документами, підприємець вніс завідомо неправдиві відомості, що дозволило йому незаконно заволодіти коштами громади.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button