Кримінал

У Ніжині затримали збувача наркотиків

Співробітники поліції Ніжинського району помістили місцевого мешканця до ізолятора тимчасового тримання за підозрою у збуті наркотичних речовин.

До поліції надійшла оперативна інформація про мешканця Ніжина, який незаконно розповсюджує наркотичні засоби в місті. Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Поліцейські задокументували факт збуту наркозілля підозрюваним та провели обшук в його оселі. В ході обшуку правоохоронці виявили та вилучили пакунок із речовиною рослинного походження зеленого кольору, зовні схожою на коноплі, паперові згортки з подрібненою рослинною речовиною, шприци із залишками речовини білого кольору, таблетки метадону, ємності з речовиною білого кольору та ємності з насінням, схожим на насіння конопель. Вилучене направили на проведення експертних досліджень.

Ніжинця поліцейські затримали у порядку статті 208 КПК України.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом прокуратури відкрив провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівця судитимуть за підробку ПРЛ-тестів

Законодавством такі протиправні дії караються позбавленням волі на строк від шести до десяти років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button