Кримінал

У Новгород-Сіверському районі затримали чоловіка з повним багажником краденої солярки

Затриманий зловмисник злив із двох тракторів майже півтонни літрів дизельного пального та завантажив каністри з краденою соляркою в легковик. Скористатися чужим майном лиходію не дала група реагування патрульної поліції.

Зранку 22 квітня по допомогу до поліції звернувся начальник охорони одного з підприємств району і повідомив, що просто зараз переслідує автомобіль, водій якого здійснив крадіжку майже 0,5 т дизельного пального з двох тракторів товариства, які працювали на полі.

Про це ЧЕline повідомили у поліції Чернігівщини.

31143777_1013722278794011_5680442493498294272_nНавперейми утікачеві вирушила група реагування патрульної поліції Новгород-Сіверського відділу поліції ГУНП у Чернігівській області. Правоохоронці зупинили автомобіль «ВАЗ-2121» під керуванням жителя райцентру.

У багажнику «Ниви» виявлено кільканадцять каністр, у яких знаходилося майже півтонни дизельного пального. Затриманий у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення. Пальне та автомобіль вилучено та доставлено до Новгород-Сіверського відділу поліції.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб) – карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Триває досудове розслідування.

 

Ще статті по темі

Back to top button