Кримінал

У передноворічну ніч житель Прилуччини ледь не зарізав свого товариша

Прилуцькою окружною прокуратурою Чернігівської області направлено до суду обвинувальний акт стосовно 45-річного жителя Прилуччини за фактом вчинення умисного тяжкого тілесного ушкодження, тобто умисного тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння(ч.1 ст.121 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що в передноворічну ніч45-річний мешканець міста поблизу рогу вулиць Київська – Гімназична під час конфлікту зі своїм знайомим, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння вийняв складаний ніж та завдав ним числених поранень  34-річному прилучанину, що становили небезпеку для його життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двох патрульних, які допустили вбивство поліцейського на Масанах у Чернігові, судитимуть

В результаті потерпілий був госпіталізований до Прилуцької міської лікарні

Довідково: згідно ч.1 ст.121 КК України умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння,карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прилуцька окружна прокуратура

Ще статті по темі

Back to top button