Кримінал

У Прилуках чоловік порізав ножем сусіда

Молодий прилучанин на ґрунті раптово виниклої сварки завдав сусідові ножових поранень. Конфлікт закінчився трагічно – один з чоловіків у лікарні, а другий – затриманий поліцією.

По допомогу до Прилуцького відділу поліції звернувся чоловік, який повідомив, що йому нанесли тілесні ушкодження у вигляді ножового поранення.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

На місце події прибули «швидка» допомога і поліція. Потерпілого доставили в лікарню з проникаючим пораненням грудної клітини.

За цим фактом слідчим відділом Прилуцького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області розпочате кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

В ході розслідування поліція встановила очевидців події. Стало відомо, що потерпілий прийшов до квартири свого знайомого, щоб запропонувати йому роботу. Доки чоловіки говорили в одній з кімнат, з сусідньої вийшов родич хлопця. Його роздратувала розмова чоловіків, через що між ним і потерпілим зав’язалася сварка. В ході неї молодик ножем наніс гостю ножове поранення в груди.

Поранений вийшов з квартири та викликав поліцію. Правоохоронці затримали підозрюваного і доставили у відділ поліції.

Матеріали справи будуть передані до суду, який і визначить міру покарання. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button