Кримінал

У Чернігові п’яний водій скоїв ДТП та втік з місця аварії (Фото)

Вчора ввечері до поліції надійшло повідомлення про ДТП. На вулиці Курсанта Єськова легковик Skoda Octavia під час руху пошкодив два транспортних засоби: Ford Edge та Honda CR-V. Постраждалих немає. Автомобіль Skoda поїхав з місця пригоди, він також має механічні пошкодження.

На місце ДТП одразу направили патрульних. Також всі екіпажі отримали орієнтування про розшук авто, що може бути причетним до пригоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові вандали розтрощили зупинку (Фотофакт)

За короткий час патрульні виявили на проспекті Миру автомобіль Skoda Octavia, який збігався з орієнтуванням. Легковик дійсно мав механічні пошкодження, характерні для ДТП.

Як з’ясувалося, за кермом перебував 38-річний житель обласного центру. Він не заперечував факту автопригоди. У чоловіка були явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин погодився пройти огляд у встановленому законом порядку. Результат позитивний — 1,34 проміле.

Поліцейські склали низку адмінматеріалів, а саме: протоколи за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП. Транспортний засіб доправлений на арештмайданчик.

Подальшу долю водія визначить суд.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button