Кримінал

У Прилуках чоловік відібрав телефон у жінки, погрожуючи її задушити

Гарячими слідами патрульні поліцейські затримали зловмисника, який під загрозою застосування фізичного насильства відібрав у жінки мобільний телефон і зник у невідомому напрямку. Підозрюваного помістили до ізолятору тимчасового тримання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Коропському районі чоловік скоїв розбійний напад на літню жінку

Повідомлення про напад на жінку у Прилуках надійшло на спецлінію «102» близько опівночі. Поліцейські негайно прибули за викликом на місце події. Заявниця розповіла поліцейським, що кілька хвилин тому до неї підскочив молодик і, погрожуючи задушити жінку, відібрав у неї мобільний телефон. Потерпіла змогла детально описати нападника та вказала напрям, у якому той втік. Відтак поліцейські розпочали огляд прилеглої території і невдовзі помітили підозрілого перехожого, схожого на розшукуваного.

Потерпіла впізнала нападника. Поліція затримала його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістила до ізолятора тимчасового тримання. У затриманого вилучили мобільний телефон потерпілої.

За фактом злочину слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій), карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Наразі вирішується питання щодо обрання зловмисникові міри запобіжного заходу.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button