Кримінал

У Прилуках чоловік зґвалтував вагітну

Прилуцькою місцевою прокуратурою за наслідками досудового розслідування скеровано до суду обвинувальний акт стосовно місцевого жителя у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.187 КК  України (розбійний напад, тобто напад із метою заволодіння чужим майном, поєднаним із погрозою застосування насильства, та з застосуванням насильства небезпечного для здоров’я особи, яка зазнала нападу, особою, яка раніше вчинила розбій) та ч. 2 ст. 152 КК України (зґвалтування, тобто статеві зносини із застосуванням фізичного насильства, вчинене щодо жінки, яка завідомо для винного перебувала у стані вагітності).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині чоловік зґвалтував власну малолітню доньку

Як встановлено органами досудового розслідування, 26.02.2019 мешканець м. Прилуки, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, прийшов за місцем проживання потерпілої, застосовуючи фізичне насильство, яке є небезпечними для здоров’я потерпілої, наносячи їй удари руками по голові та тілу, спричинив останній тілесні ушкодження та відкрито заволодів золотою сережкою. Після цього, усвідомлюючи про перебування потерпілої  у стані вагітності, застосував фізичне насильство та зґвалтував її.

За принципової позиції прокурора на підставі зібраних доказів підозрюваному судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до суду для розгляду по суті.

 

Прокуратура м. Прилуки

Ще статті по темі

Back to top button