Кримінал

У Прилуках поліція затримала наркозбувальника

Після отримання звернення жителів одного з будинків у Прилуках, що їхній сусід регулярно приймає в себе наркозалежних громадян і, ймовірно, продає їм психотропні речовини, поліція перевірила інформацію і отримала підтвердження.

Про це ЧЕline повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Як розповів виконувач обов’язків начальника Прилуцького відділу поліції ГУНП у Чернігівській області Олександр Яцик, місцеві оперативники разом із колегами з Управління карного розшуку ГУНП провели комплекс заходів, під час яких задокументували протиправну діяльність чолов’яги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині правоохоронці затримали чоловіка, що збував наркотики

Під час чергового збуту наркозалежним амфетаміну і марихуани оперативники затримали наркозбувальника. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частинами 1 та 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна.

Зловмисник затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вилучене направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Прилуцьким міжрайонним судом чоловікові обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Який карний розшук вони п’ють горілку и все!мабуть упн приїжджали? !

Back to top button