Кримінал

У Прилуках жінка ножем вбила свого чоловіка

Прилуцькою окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного протиправного заподіяння смерті іншій людині.

Встановлено, що 17.04.2021, близько 19-ї години, жителька Прилуцького району Ічнянської ТГ, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин до свого чоловіка під час сварки вчинила насильницькі дії, спрямовані на позбавлення життя останнього, а саме: схопивши в руки кухонний ніж, нанесла його лезом чотири удари в ділянку грудної клітки потерпілого, чим спричинила останньому тілесні ушкодження у вигляді чотирьох проникаючих ножових поранень грудної клітки з пошкодженням серця та легень. Від отриманих  тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За погрозу вбивством працівникам рибоохорони затримано мешканця Чернігова

Останню затримано та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.

Процесуальним прокурором погоджене клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, направлене до Прилуцького міськрайонного суду.

За результатами розгляду клопотання 20.04.2021 до підозрюваної застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Довідково: санкція ч.1 ст.115 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років позбавлення волі.

Прилуцька окружна прокуратура

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button