Кримінал

У Прилуках злодій нахабно відібрав у жінки гаманець

Співробітники Прилуцького відділу поліції оперативно вирахували та затримали жителя Сумщини, що зухвало пограбував жінку, забравши з сумки гаманець.

Увечері 7 лютого по допомогу до наряду поліції звернулася 63-річна прилучанка. Жінка розповіла, що до неї на вулиці підбіг невідомий чоловік, витягнув з її сумки гаманець з 400 гривнями та втік.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Опитавши потерпілу та свідків злочину, правоохоронці встановили куди побіг нападник. Разом із жінкою наряд прочесав сусідні квартали і в одному з дворів вона упізнала свого кривдника. Той заперечував причетність до злочину, доки поліцейські не виявили у нього гаманець жінки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злодій у сіверянки викрав всі заощадження

Нападником виявився 54-річний мешканець Сумської області. Зловмисник затриманий та перевіряється на причетність до скоєння аналогічних злочинів, тож список його протиправних діянь може доповнитися. Гаманець повернуто власниці.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального Кодексу України (грабіж) — карається позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Подальшу долю злочинця визначить суд.

Ще статті по темі

Back to top button