Кримінал

У центрі Чернігова сталася різанина

Учора, близько 17-ї години, на лінію 102 надійшло повідомлення, що біля центрального відділення «Укрпошти» відбувається бійка між двома чоловіками. Один з них кілька разів ударив другого чимось, схожим на ніж. Після цього одразу побіг у напрямку Центрального ринку. Поранений лишився на місці. За вказаною адресою направили кілька патрульних екіпажів.

Першими на місце прибули поліцейські роти тактико-оперативного реагування патрульної поліції. Оглянувши постраждалого, інспектори виявили у нього на тулубі чотири колото-різані рани. Пораненому одразу зробили перев’язку та викликали швидку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині розшукують 14-річну дівчину

Від свідка бійки охоронці порядку дізналися прикмети особи, яка може бути причетною до завдання тілесних ушкоджень. Орієнтування з уточненою інформацією отримали всі патрульні екіпажі.

За кілька хвилин надійшла інформація, що схожого за описом громадянина виявили в одному з супермаркетів неподалік. Чоловіка затримав суміжний патрульний екіпаж спільно з колегами з Головного управління Нацполіції.

Громадянин не заперечував своєї причетності до бійки та завдання тілесних ушкоджень. Під час поверхневої перевірки у нього виявили предмет, схожий на ніж, з плямами бурого кольору. Такі ж плями були і на його верхньому одязі.

Для з’ясування всіх обставин на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button