Кримінал

У жителя області під час обшуку виявили гранати

У рамках операції «Зброя та вибухівка» поліцейські Варвинщини під час санкціонованого обшуку у жителя району виявили гранати до автоматичного гранатомета, набої різних калібрів та порох.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Провівши комплекс оперативно-розшукових заходів, поліцейські Варвинського відділення ГУНП в Чернігівській області вийшли на місцевого жителя, у якого, за попередньою інформацією, незаконно зберігаються боєприпаси. Отримавши ухвалу районного суду, поліція провела в помешканні 42-річного жителя району санкціонований обшук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У сіверянина вилучили армійську гвинтівку

Підозри справдилися, в господарстві чоловіка поліцейські знайшли набої до автоматичної зброї армійських зразків калібру 5,45мм та 7,62мм, банку з порохом та 3 гранати до автоматичного гранатомета АГС-17. Як пояснив власних боєприпасів, все це він привіз із зони АТО.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) — карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button