Кримінал

У злодія-невдахи вкрадений телефон задзвонив у кишені (Фото)

27 травня близько першої дня на лінію «102» зателефонувала схвильована дівчина та повідомила, що в одному з гіпермаркетів у неї викрали мобільний телефон. Гаджет постійно був при ній, вона лише на якусь мить випустила його з поля зору біля одного з демонстраційних стендів. До заявниці одразу направили екіпаж патрульної поліції.

Поспілкувавшись із дівчиною та встановивши всі обставини, поліцейські з’ясували, що мобільний вироблений однією з відомих компаній і на ньому встановлені додатки, за допомогою яких можна відстежити апарат. Єдине, що залишалося, – дочекатися, коли телефон з’явиться в мережі, оскільки практично одразу з моменту зникнення він був вимкненим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У школярки вкрали телефон

Приблизно за три години заявниця та правоохоронці одночасно отримали повідомлення, що телефон у мережі. Також за геолокацією було визначено і його місцезнаходження.

33846195_1823809634590045_3757937788037627904_n

Патрульні разом із заявницею виїхали на місце, яке вказували координати. З’ясувалося, що це один із приватних будинків у мікрорайоні Подусівка. Спочатку мешканці будинку робили вигляд щирого здивування, що правоохоронці приїхали шукати крадений мобільний саме до них. Але коли один із патрульних зателефонував на номер заявниці й у кишені чоловіка, який щойно запевняв, що не має жодного відношення до зниклого телефону, щось задзвонило, громадянин одразу збагнув, про що йдеться. За версією 38-річного чоловіка, мобільний він знайшов випадково і за збігом обставин саме там, де перебувала власниця. Запевняв, що хотів повернути телефон. Чому ж, прочитавши повідомлення (було відправлене заздалегідь), що мобільний викрадений і потрібно звернутися за конкретним номером, нічого не зробив, громадянин відповісти не зміг. Заявниця ж одразу впізнала свою власність.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button