Кримінал

В Бобровицькому районі поліція відсторонила від керування чергового нетверезого водія

Група реагування патрульної поліції зупинила легковик, яким керував п’яний водій. Тест на сп’яніння показав 1,17% алкоголю, чоловік має сплатити штраф.

Під час патрулювання села Нова Басань працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили старенький «ВАЗ-2101» під керуванням місцевого жителя. Водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Поліцейські запропонували чоловікові пройти у встановленому законом порядку огляд на стан сп’яніння. За допомогою газоаналізатора «Алкофор-505» правоохоронці в присутності двох свідків констатували 1,17% алкоголю в крові чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові затримали нетверезого літнього водія

На порушника поліцейські склали постанову за статтею 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила посвідчення водія) та адміністративний протокол за частиною 1 статті 130 КУпАП (керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп’яніння).

Водія відсторонено від керування, йому загрожує штраф у розмірі 10200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button