Кримінал

Вбивство поліцейського на Чернігівщині: деталі інциденту від близьких загиблого

Всю Чернігівщину сколихнула ситуація із вбивством поліцейського в Бахмачі. 19 листопада біля одного із закладів відпочинку внаслідок конфлікту співробітнику поліції було завдано смертельного ножового поранення.

Підозрюваний у вбивстві затриманий.

Сьогодні ми публікували офіційну інформацію від Національної поліції, ДБР, а також позицію рідних нападника.

До редакції ЧЕЛАЙН звернулися близькі загиблого Олександра Левченка, які в на власні очі бачили ситуацію і розповіли деталі інциденту.

За словами близької людини (з міркувань безпеки і щоб не нашкодити слідству не публікуємо ім’я та прізвище, але в редакції зберігається вся інформація про розмову), у вечірній час 19 листопада Олександр Левченко з дружиною та знайомими прийшли у місцевий заклад «Піраміда».

«Ми всі разом прийшли. Вільних місць не було. Ми трохи постояли біля барної стійки. Заклад мав уже закриватися і ми пішли на вулицю. Міша Горбач біля входу спілкувався з нашим знайомим. Біленко з нашої компанії повідомив знайомому, що ми вже йдемо і це чомусь не сподобалося Горбачу. Він почав чіплятися до Біленка. Було слизько і Біленко з Горбачем впали. Компанія Горбача подумала, що почалася бійка. Всі прибігли. Потім розібралися і все внормувалося. Горбач з товаришами сіли у його бус «Опель» і поїхали. А потім, коли ми вже були на стоянці біля «Піраміди», примчав Горбач з ножем і почав агресивно поводити себе і кликати Біленка. Всі побачили в його руках ножа і почали заспокоювати. Дружина Левченка взагалі підійшла до нього, просила заспокоїтися і викинути ножа. І в цей момент Левченко відштовхнув дружину від небезпеки і саме тоді Горбач вдарив його ножем в живіт. Помітили кров… Горбач побіг, Саша за ним. Потім Саші стало зле, він знепритомнів, почали викликати швидку і т.д. На жаль, Олександр у лікарні помер. Наскільки відомо, Горбач затриманий, не він і ніхто з родичів навіть не зателефонували рідним загиблого. Ніхто навіть не висловив співчуття», — розповіли очевидці ситуації.

Підозрюваного у вбивстві поліцейського – працівника служби судової охорони затримано. Нині триває слідство.

Ще статті по темі

Back to top button