Кримінал

Вбивцю батька можуть засудити до 15 років

Прокурором Чернігівської місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно жительки смт Седнів, яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Про це повідомляє Чернігівська місцева прокуратура .

Досудовим розслідуванням встановлено, що 20.07.2018, дівчина 1990 року народження, перебуваючи на пасовищі в смт Седнів, Чернігівського району та області, з мотивів раптово виниклих особистих неприязних стосунків, завдала одного удару ножем у ділянку грудної клітки рідному батьку. Цього ножового поранення було достатньо для спричинення тяжких тілесних ушкоджень, від яких настала смерть потерпілого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивство на риблці: на ставку побилися два чоловіки

За час досудового розслідування жодних обставин, що вказували б на розкаяння обвинуваченої у вчиненому діянні, як і обставин, щоб пом’якшували покарання, не встановлено.

У разі визнання судом обвинуваченої винною в інкримінованому їй діянні, крім покарання, їй доведеться також відшкодувати витрати на проведення низки судових експертиз, вартість яких становить майже 31 тис. грн.

Довідково: ч. 1 ст. 115 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі строком до 15 років.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Народ я нарыл способ как без физ. нагрузок и диет сжигать калории и подкачаться дома. Пока опробовал только живот, за две недели убрал пивное пузо и уже проступают кубики, а у жены за неделю ушло пару сантиметров на талии. Мы просто в восторге от этого прибора, вначале не поверили, но решили проверить ведь цена вопроса копеечная. Теперь не нужно сидеть на диетах и ходить в спорт зал, это лучший подарок. А вычитал о нем в этом блоге —- http://tok.pw/miopres

Back to top button