Кримінал

Вигаданий злочин: у Чернігові чоловік повідомив поліцію про «фейкове» вбивство 

Вчора, близько 21-ї години, до поліції надійшло повідомлення про вбивство — заявник повідомив, що став свідком бійки, в результаті якої одна людина померла на місці. За словами чоловіка, подія сталася на вулиці Київській в одному з дворів. За вказаною адресою негайно направили екіпажі патрульної поліції та слідчо-оперативну групу.

У дворі поблизу будинку, про який ішлося у повідомленні, нікого не було. Поліцейські обстежили територію та опитали ймовірних свідків — інформація щодо конфлікту чи бійки, а тим більше про вбивство не підтвердилася.

З’ясувалося, що заявник з ознаками алкогольного сп’яніння. Він підтвердив, що дзвінок на лінію 102 зробив самостійно. Мотиву неправдивого повідомлення громадянин повідомити не зміг.

Патрульні винесли на чоловіка постанову за вчинення ним адмінправопорушення за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.

Застерігаємо громадян від необдуманих вчинків — бажання порозважатися чи перевірити швидкість реагування оперативних служб на повідомлення. Такі жарти не минають безкарно.

Джерело: патрульна поліція Чернігівської області 

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button