Кримінал

Вихопив гроші з каси кав’ярні та втік: у Ніжині поліцейські затримали грабіжника

Оперативники Ніжинського райуправління поліції протягом доби встановили особу та розшукали зловмисника, який відкрито заволодів виручкою однієї з кав’ярень міста крізь вікно видачі замовлень. Фігуранту оголошено про підозру. 

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

З повідомленням про скоєний у Ніжині грабіж до поліції ввечері 16 вересня звернулася бариста вуличної кав’ярні. Заявниця повідомила, що до закладу підійшов невідомий чоловік у явно неадекватному стані. Спочатку клієнт ніби намагався зробити замовлення у кав’ярні, але раптово крізь вікно видачі замовлень дотягнувся до каси з виручкою, вихопив звідти гроші та втік.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Ніжинського районного управління поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині судитимуть агента фсб рф, який передавав дані про місця дислокації ЗСУ та розташування блокпостів

В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники відділу кримінальної поліції Ніжинського райуправління встановили, що до злочину причетний 27-річний місцевий мешканець.

Поліцейські затримали підозрюваного в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Ніжинської окружної прокуратури розслідують кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж, вчинений в умовах воєнного стану). Зловмиснику загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button