Кримінал

Винуватець смертельної ДТП у Куликівському районі втік із місця пригоди

Співробітники Куликівського відділення поліції вирахували автівку, водій якої збив велосипедиста та зник із місця події. Автомобіль зловмисника вилучено, водія затримано.

Увечері 23 лютого до Куликівської поліції надійшло повідомлення про ДТП із постраждалим. Водій не зупинився, щоб надати допомогу збитому велосипедисту, а втік із місця злочину. На місці аварії правоохоронці виявили уламки пластикових деталей автомобіля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДТП на Чернігівщині загинув велосипедист

Завдяки злагодженій роботі поліцейським вдалося встановити прикмети автомобіля. Орієнтування одразу було спрямовано всім найближчим нарядам поліції. І це дало свій результат. Зловмисника зупинила група реагування патрульної поліції та помістила до ізолятора тимчасового тримання.

Поліція відкрила провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення Правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років із можливим позбавленням права керувати транспортними засобами.

Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button