Кримінал

Вночі у Прилуках легковик врізався у магазин: є постраждалі (Фото)

До чергової частини Прилуцького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області надійшло повідомлення, що на центральній вулиці міста сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими.

На місце події прибули працівники сектору реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Прилуцького відділу поліції. Правоохоронці встановили, що водій легковика «Опель Вектра» не вибрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням і виїхав на тротуар, де допустив наїзд на електричну опору та врізався в магазин. Про це повідомляють у поліції Прилук.

Пасажирка автомобіля отримала тілесні ушкодження, дівчина була доставлена до лікарні, де медики надали їй необхідну допомогу та відпустили додому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові п’яна компанія ледь не позбивала пішоходів життя

Транспортний засіб вилучено та поміщено на майданчик Прилуцького відділу поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) — санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, з позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button