Кримінал

Взяв подзвонити і тихенько зник з телефоном: у Ічні поліцейські розшукали крадія

Співробітники Ічнянського відділення поліції Прилуччини оперативно встановили особу чоловіка, який на вулиці заволодів у шахрайський спосіб телефоном 26-річного ічнянця. Викрадений мобільний пристрій поліцейські вилучили.

Про це повідомляє Поліція Прилуцького району.

Ввечері 24 січня до поліції звернувся місцевий мешканець із заявою про скоєний відносно нього злочин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульні виявили факт імовірно незаконної торгівлі підакцизними товарами у Чернігові (Фото)

Біля магазину в м. Ічня до потерпілого підійшов наочно знайомий чоловік з проханням дати на хвилинку мобільний телефон, бо мав здійснити терміновий дзвінок. Довірливий ічнянець не відмовив, проте зловмисник відійшов з телефоном, нібито «зберігаючи конфіденційність розмови», та зник у невідомому напрямку.

За викликом на місце події виїхали слідчо-оперативна група та оперативники кримінальної поліції. Потерпілий детально описав поліцейським зовнішність зловмисника та вказав напрямок його руху.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів на одній із вулиць міста поліцейські помітили схожого за описом чоловіка. Зловмисником виявився 34-річний місцевий мешканець. При собі він мав мобільний телефон потерпілого.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом шахрайства, тобто заволодіння чужим майном шляхом обману чи зловживання довірою (ч. 1 статті 190 Кримінального кодексу України).

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що на Чернігівщині чоловік випадково підстрелив свого товариша.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button