Кримінал

Взяв подзвонити і тихенько зник з телефоном: у Прилуках поліцейські розшукали зловмисника

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції встановили особу чоловіка, який на вулиці заволодів у шахрайський спосіб телефоном 54-річного місцевого мешканця. Викрадений мобільний пристрій зловмисник встиг реалізувати.

Про це повідомляє Поліція Прилуцького району.

Днями до поліції звернувся прилучанин із заявою про скоєний відносно нього злочин.

Біля парку в м. Прилуки до потерпілого підійшов невідомий чоловік з проханням дати на хвилинку мобільний телефон, бо мав здійснити терміновий дзвінок. Довірливий прилучанин не відмовив, проте зловмисник відійшов з телефоном, нібито «зберігаючи конфіденційність розмови», та зник у невідомому напрямку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителька Чернігівщини перерахувала псевдобанкіру 70 тисяч гривень

За викликом на місце події виїхали слідчо-оперативна група та оперативники кримінальної поліції.

Поліцейські негайно розпочали низку слідчих та оперативно-розшукових заходів. Упродовж доби співробітники кримінальної поліції Прилуцького райвідділу встановили особу, причетну до скоєного злочину.

Зловмисником виявився 22-річний мешканець Прилуцького району, у минулому судимий за розбій. Останній в скоєному зізнався та надав правдиві свідчення. Чоловік повідомив поліцейським, що мобільний телефон він вже встиг продати.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом шахрайства, тобто заволодіння чужим майном шляхом обману чи зловживання довірою (ч. 1 статті 190 Кримінального кодексу України).

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button