Кримінал

За амфетамін – шість років позбавлення волі

Бахмацькою місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення в суді першої інстанції за обвинуваченням чоловіка, який незаконно придбав, зберігав із метою збуту та збував наркотичний засіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наркоділки в погонах збували наркотики в навчальному центрі ЗСУ на Чернігівщині

Попри фактичне невизнання в суді обвинуваченим вини, прокурор надав беззаперечні докази того, що 22-річний місцевий житель у червні минулого року в м. Бахмачі незаконно збував психотропну речовину – амфетамін. Також під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні, де він проживав, та його автомобілі вилучено психотропну речовину – амфетамін, яку останній придбав і зберігав з метою збуту.

Вироком суду чоловіка визнано винуватим у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 307 КК України (незаконне придбання і зберігання з метою збуту, а також збут психотропної речовини) та ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання та перевезення з метою збуту психотропної речовини у великих розмірах, вчиненому повторно), та призначено реальне покарання у вигляді шести років позбавлення волі.

Джерело: Бахмацька місцева прокуратура Чернігівської області

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Аколи вже Блаушів судить будете чи теж зрук зійде.

Back to top button