Кримінал

За грабіж суд присудив чоловіку 4 роки позбавлення волі

Прокурором Чернігівської місцевої прокуратури у суді доведено вину  мешканця с. Терехів Чернігівського району, якому інкримінували відкрите викрадення чужого майна, поєднаного з проникненням у житло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині грабіжник побив жінку

У судовому засідання встановлено, що обвинувачений, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності, 02.01.2019 близько 18-ї години з корисливих мотивів та з метою особистого збагачення, діючи умисно, прийшов до будинку мешканки с. Березанка, Чернігівського району, де шляхом відкриття дверей проник до будинку і застосувавши насильство, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілої, що виразилося у взятті потерпілої обома руками за одяг на рівні грудної клітки, не менше двох разів відштовхнув її від себе тримаючи за одяг, після чого, відпустивши потерпілу, відкрито викрав належні їй грошові кошти у сумі 50 грн. та в подальшому з місця вчинення злочину зник.

Прокурор у судовому засіданні врахувавши позицію потерпілої, а також дані, що характеризують особу обвинуваченого, орієнтував суд на призначення покарання пов’язаного з позбавленням особистої свободи обвинуваченого.

Суд визнав обвинуваченого винним у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та призначив йому покарання у виді 4 років позбавлення волі.

Чернігівська місцева прокуратура

Ще статті по темі

Back to top button