Кримінал

За напад і грабіж чоловіка засудили майже на чотири роки

Вироком Деснянського районного суду м. Чернігова від 15 жовтня місцевого жителя засуджено за напад із метою заволодіння чужим майном  (ч. 1 ст. 187 КК України).

Під час судового розгляду прокурором Чернігівської місцевої прокуратури доведено, що чоловік, 25.08.2018, близько 4.00, перебуваючи на вулиці неподалік будинку №195 Б по вул. 1-го Травня в м. Чернігові, з метою заволодіння чужим майном, наніс один удар кулаком правої руки в ділянку голови та два удари ногою в ділянку тулуба потерпілому, після чого відкрито заволодів мобільним телефоном і грошовими коштами останнього в сумі 700 грн.

Про це повідомляють у Чернігівській місцевій прокуратурі.

Хоча в судовому засіданні обвинувачений заперечував напад саме з метою заволодіння майном потерпілого, на підтвердження пред’явленого обвинувачення прокурором суду надано беззаперечні докази такого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За крадіжки та грабіж чоловік сидітиме за ґратами 4 роки

З огляду на те, що раніше чоловік уже неодноразово засуджувався за вчинення злочинів майнового характеру, а також відсутність обставин, що пом’якшують покарання, вироком суду йому призначене покарання у вигляді 3 років 6 місяців позбавлення волі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button