Кримінал

За підозрою у вбивстві мешканця Прилуцького району взято під варту

Прилуцькою окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом протиправного заподіяння смерті іншій людині (ч. 1 ст. 115 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 3 жовтня поточного року у вечірній час мешканець с. Дідівці Прилуцького району, 1997 року народження, перебуваючи на стадіоні с. Замістя Прилуцького району вживав спиртні напої зі своїм односельцем, 2000 року народження. У подальшому між ними виникла раптова суперечка, в ході якої старший молодик завдав удару ножем у шию потерпілого, від чого останній помер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські Чернігівщини встановили причетних до нападу на депутата райради

Після чого зловмисник заховав тіло потерпілого в безлюдному місці, а ніж викинув у річку Удай.
Наразі громадянину повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України. За принципової позиції прокурора на підставі зібраних доказів 17 жовтня суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 днів.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Прилуцької окружної прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button